O podjetju

Rastemo v znanju in strokovnosti

Podjetje Bimex

Smo družinsko podjetje z več kot 34-letno tradicijo in mednarodno dimenzijo. V teh letih smo si z zanesljivim in odgovornim delom pridobili zaupanje prestižnih svetovnih blagovnih znamk.

Skupaj s svojimi dobavitelji in naročniki smo rastli in še rastemo v znanju in strokovnosti, kar nam omogoča, da smo tudi svetovalci pri nakupu termoplastov.

Naša vizija je biti prva izbira pri tistih, ki iščejo najboljše surovine za proizvodnjo izdelkov iz plastičnih mas. Zato prisegamo na preverjeno kakovost, a smo hkrati odprti za nove izzive, ki jih odpira krožno gospodarstvo.

Pri svojem delu gradimo odnose ter odpiramo jadra za nove priložnosti in uspešne zgodbe.

Bimex Sabina Klajnšek, direktorica

Sabina Klajnšek, direktorica

Podjetje Bimex
Skladišče Bimex

Naše korenine segajo v leto 1990, ko je Biserka Klajnšek pričela z izdelavo budilk in stenskih ur.

Leta 1994 je podjetju pristopil mož Damjan Klajnšek. Istega leta smo začeli z distribucijo tehničnih termoplastov, kar je danes naša glavna dejavnost.

Leta 2001 se je podjetju pridružila še hči Sabina Klajnšek. Brez trdne volje, zagnanosti in predanosti delu nam ne bi uspelo postati pomemben »just in time« oskrbnik priznanih mednarodnih blagovnih znamk s tehničnimi termoplasti ter zanesljiv partner našim kupcem in dobaviteljem.

Bimex_Covestro_Logo
Bimex-logo-elix
Bimex-Lotte_logo

NAŠE PREDNOSTI

ZANESLJIVOST

Upoštevamo dogovore in se odzivamo na potrebe naročnikov in poslovnih partnerjev. Gradimo dolgoročne poslovne odnose za skupno zadovoljstvo.

PRILAGODLJIVOST

Zagotavljamo just-in-time dobavo materialov. Skladiščna zmogljivost nam omogoča opremljenost z varnostnimi zalogami in redno dobavo ter ustrezen servis za naše naročnike

ODGOVORNOST

Skrbimo za zaposlene in vlagamo v lokalno okolje s podporo različnih kulturnih, izobraževalnih, športnih in huminitarnih projektov in organizacij. Sledimo načelu “Zaupanje rodi zaupanje”.

KREDIBILNOST

Specializirani smo za industrijsko oskrbo s tehničnimi termoplasti svetovno znanih blagovnih znamk. Ponujamo termoplaste za proizvodnjo visokokakovostnih proizvodov in polproizvodov različne industrijske panoge, kot so elektroindustrija, avtomobilska industrija, proizvodnja malih in velikih industrijskih aparatov, pohištvena, oburvena in tekstilna industrija idr.

STROKOVNOST

Svetujemo pri izbiri in optimalni uporabi materialov. Zagotavljamo strokovno, tehnično podporo pri izdelavi zahtevnih izdelkov iz plastike in pri reševanju izzivov. Naši materiali so v skladu nacionalnimi in mednarodnimi standardi in predpisi ter imajo ustrezne cerftifikate kakovosti. Priporočamo uporabo okolju prijaznih materialov in materialov, ki pri predelavi rabijo manj energije.

Za naročilo ali več informacij pokličite na +386 (0)40 756 744 ali nam pišite na info@bimex.si.

OSTALA NAŠA PODJETJA